Financiëel Beheer

ACB VvE Beheer zorgt naast het administratieve beheer natuurlijk ook voor het Financiele Beheer van uw VvE. Zo zorgen wij er onder andere voor dat de service­kosten op tijd betaald worden door de eigenaren. De service­kosten komen vanuit de vast­gesteld begroting welke wordt vast­gesteld door de vergadering. Wij helpen uw VvE bij het opstellen van de begroting en maken aan het einde van het jaar de jaar­rekening op.

Middels het administratie­systeem Twinq heeft u 24 uur per dag, 7 dagen per week inzage in de financiële status van uw VvE. Zo worden onder andere iedere ochtend de dag­afschriften ingelezen vanuit de bank, hierdoor heeft u altijd een goed beeld van de liquiditeit van uw VvE. Daarnaast wordt de kas­controle ook steeds eenvoudiger doordat alle facturen en afschriften digitaal beschikbaar zijn. De kas­commissie heeft nu mogelijkheid om gedurende het jaar de facturen al te controleren.

Wilt u meer informatie over het Financieel Beheer van uw VvE of wilt u gratis Financiële Scan aanvragen, neem dan nu contact op met ons.

ACB VvE beheer Haarlem
ACB VvE beheer Haarlem
Klik hier

Uw VvE Beheer in goede handen

VvE’s die orde op zaken willen stellen of willen kijken of er ruimte tot verbetering is biedt ACB VvE Beheer geheel gratis én vrijblijvend een eerste kennismaking aan
Klik hier